De heftruck medewerkers van Kverneland zijn weer veilig aan het werk na het volgen van de opfriscursus Veilig rijden op de heftruck. In totaal hebben zo’n 40 medewerkers de cursus gevolgd, verspreid over twee dagen.

Onze trainers hebben de opfriscursus op de eigen locatie van Kverneland in Nieuw-Vennep gegeven. Arbowetgeving, bewustwording van de hoeveelheid ongelukken, de mogelijke gevaren, het is allemaal aan bod gekomen. Met de opgefriste kennis en praktijkoefeningen kunnen deze medewerkers allemaal weer veilig aan het werk.

Belang cursus voor heftruck medewerkers

Medewerkers die weten hoe ze de heftruck deskundig bedienen en behandelen, kunnen het waardevolle stuk gereedschap effectief inzetten. Planmatig werken, de goederen zo snel mogelijk op de juiste plaats krijgen en zorgvuldig met het materiaal omgaan, leiden tot een verlaging van de kosten van intern transport. De cursus is tevens een vereiste vanuit de Arbowet.

Ook behoefte aan een (opfris)cursus veilig werken met een vorkheftruck? Bekijk de cursus hier of neem contact met ons op!

Opfriscursus Intertraining Rijden op de heftruck bij Kverneland

Leave a Reply