AED

Training AED


Elke week krijgen ruim 300 mensen een hartstilstand. Wat nou als één van deze mensen jouw collega is? Weet jij hoe je moet handelen in de cruciale eerste minuten? Een AED begeleidt jou middels voice door het reanimatieproces. Doordat jij stap voor stap begeleid wordt, kun je een enorm verschil maken voor het slachtoffer.

Nog waardevoller is het wanneer je getraind bent in het gebruik ervan. Doordat je voorbereid bent, ben je in staat effectief te handelen in de stressvolle omstandigheid die een reanimatie met zich meebrengt. Wij adviseren daarom elke organisatie om bij aanschaf van een AED direct een opleiding in te plannen voor de EHBO’ers of BHV’ers.  

Basistraining

Zowel de basisopleiding als de herhalingstraining nemen één dagdeel in beslag. De precieze tijden zijn in overleg. De deelnemers ontvangen na afloop van de training een AED-pas, welke één jaar geldig is. Voor de AED-trainingen maken wij gebruik van het boek “Gebruik AED”, welke is uitgegeven door het NIBHV.

Herhalingstraining

De AED herhalingstraining neemt ook één dagdeel in beslag. 
De precieze tijden zijn in overleg. De deelnemers ontvangen na afloop van de training een AED-pas, welke één jaar geldig is. Voor de AED-trainingen maken wij gebruik van het boek “Gebruik AED”, welke is uitgegeven door het NIBHV.

 

Locatie

We beschikken over een modern en goed uitgerust opleidingscentrum in Nieuw-Vennep, regio Haarlemmermeer. Al onze lokalen zijn voorzien van moderne (digitale) apparatuur en oefenmateriaal en alle faciliteiten zijn aanwezig om in een prettige omgeving de trainingen te kunnen volgen. Ben je op zoek naar een AED-training voor een hele groep? Dan kan de training ook op jouw locatie gegeven worden.