AED

Training AED


Elke week krijgen ruim 300 mensen een hartstilstand. Wat nu als een van deze mensen jouw collega is? Weet jij hoe je moet handelen in de cruciale eerste minuten? Een AED begeleidt jou middels voice door het reanimatieproces. Doordat jij stap voor stap begeleid wordt, kun je een enorm verschil maken voor het slachtoffer.

Nog waardevoller is het wanneer je getraind bent in het gebruik ervan. Doordat je voorbereid bent, ben je in staat effectief te handelen in de stressvolle omstandigheid die een reanimatie met zich meebrengt. Wij adviseren daarom elke organisatie om bij aanschaf van een AED direct een opleiding in te plannen voor de EHBO’ers of BHV’ers. 

 

Duur training

Zowel de basisopleiding als de herhalingstraining nemen één dagdeel in beslag. De precieze tijden zijn in overleg. De deelnemers ontvangen na afloop van de training een digitaal certificaat welke één jaar geldig is. 

Locatie

Intertraining beschikt over een modern en goed uitgerust opleidingscentrum in Nieuw Vennep, regio Haarlemmermeer (vlakbij de A4). Hier zijn alle faciliteiten aanwezig om in een prettige omgeving de AED training te kunnen volgen. Alle leslokalen beschikken over moderne (digitale) apparatuur.

Adres: Schillingweg 85, 2153 PL Nieuw Vennep