Blusmiddelen

Blusmiddelen

Bij ons kun je terecht voor blusmiddelen die de veiligheid binnen jouw organisatie verhogen. Tegenwoordig is er een ruime keuze in merken, soorten en kwaliteit. Wij adviseren jou graag.

 

Soorten

Wij leveren en plaatsen blusmiddelen van hoogwaardige kwaliteit onder ons eigen label. Ben je op zoek naar sproeischuim, koolzuursneeuw (CO2), poeder vetblussers, bluskarren of iets anders? Wij kunnen jou adviseren en ervoor zorgen dat de juiste middelen op de juiste plek komen.

 

Periodiek onderhoud

Wij kunnen alle merken en soorten blusmiddelen periodiek voor je onderhouden. Volgens de richtlijnen van het REOB, eens per jaar.

Afpersen van stijgleiding

Intertraining is gecertificeerd voor het afpersen van stijgleidingen.

  • Stijgleidingen dienen één keer per vijf jaar te worden afgeperst.
  • Aftap- en vulopeningen dienen één keer per jaar te worden gecontroleerd. Deze controle kan eventueel gelijktijdig worden uitgevoerd met de controle van de blusmiddelen.

Certificaat

Na controle ontvang je een digitaal een certificaat, waaruit blijkt dat de blusmiddelen voldoen aan de geldende NEN-normen. Daaruit blijkt ook dat de eigenaar van de blusmiddelen voldoet aan de wettelijke eis. Van de controle van de stijgleidingen ontvang je een testrapport. Deze gegevens kunnen bij controle door brandweer/verzekeraar worden overgelegd. 

Certificering

Intertraining is Kiwa-NCP en ISO gecertificeerd en onze monteurs zijn REOB opgeleid. Wij kunnen je precies vertellen welke stappen je moet nemen om aan de wettelijke gestelde eisen te voldoen.

 

Pictogrammen

Om de aanwezigheid van aanwezige blus- en EHBO-middelen te verduidelijken, adviseren wij je om pictogrammen op te hangen. Wij leveren deze in diverse soorten en maten.