BHV Escape Room

BHV Escape Room

Wil je een BHV-(herhalings)training eens op een andere manier beleven dan in een klaslokaal? Dat kan bij Intertraining. Sinds 2017 zetten wij onze BHV Escape Room in om het BHV-onderwijs in Nederland een nieuwe dimensie te geven. Want hoe leuker de ervaring, hoe beter het bijblijft.

Een Escape Room zorgt voor elementen die in een reguliere setting moeilijk na te bootsen zijn. Zo ervaar je als cursist in deze escape mission onder andere tijdsdruk, stress en een verhoogde hartslag. Deze factoren in combinatie met de ruimtes en raadsels, maken het erg spannend. Kennis en samenwerking leiden -als het goed is- tot een succesvolle escape. In elk geval levert het de deelnemers nieuwe ervaringen en inzichten op, die zeer goed van pas komen in bedrijfshulpverleningssituaties. 

Wist je dat wij naast de BHV Escape Room nóg een innovatieve lesmethode aanbieden? De Interactive Incident Trainer.

    Speciaal ingericht voor BHV

    In onze BHV Escape Room wordt je BHV kennis op een speelse manier flink op de proef gesteld. In kleine groepjes doorloop je vier volledig interactieve ruimtes waar alle zintuigen aangewakkerd worden. Zo wordt je bijvoorbeeld onder tijdsdruk blootgesteld aan raadsels en opdrachten over brand, levensreddend handelen, communicatie en ontruiming. In de vier ruimtes zijn tal van aanwijzingen te vinden om een code te kraken. Met deze code kan na afloop een kluis worden geopend, waarmee je je toegang verschaft tot vrijheid. Een totaalbeleving die je nog lang zal bijblijven.

    Eén dingen kunnen we je beloven: alledaags, saai en gemakkelijk is deze vorm van BHV-training zeker niet!

    Ontwikkeling van de Escape Room

    Wij hebben onze Escape Room ontwikkeld en ontworpen in samenwerking met FireWare; een expert op het gebied van realistische trainingsomgevingen.