Interactive Incident Trainer

Interactive Incident Trainer

Wil je een BHV-(herhalings)training eens op een geheel nieuwe manier beleven? Dat kan, met onze de Interactive Incident Trainer! Bij deze lesmethode kom je niet terecht in een standaard leslokaal, maar ga je samen met de andere cursisten naar een besloten ruimte waar middels projecties op de wanden en bijpassende licht- en geluidseffecten diverse uiteenlopende situaties en ongevallen virtueel worden nagebootst. Aan jou en je mede-cursisten de taak om op de juiste manier te handelen. 

Hoe specialer de training, hoe beter de kennis blijft hangen. Dat is een van de redenen dat wij constant op zoek zijn naar nieuwe lesmethoden. Daarnaast heb je als cursist behoefte aan afwisseling. Je wilt simpelweg niet elk jaar exact dezelfde training volgen. Naast de 'gewone' trainingen kun je bij Intertraining ook kiezen voor een training in onze BHV Escape Room of in de Interactive Incident Trainer.

Wist je dat wij een van de eerste BHV-opleiders in Nederland zijn die de Interactive Incident Trainer aanbieden? 

    Wisselende situaties

    Het bijzondere aan deze lesmethode is dat iedereen bezig blijft. Niemand staat stil. Je hebt dus óók een rol wanneer jouw collega-cursisten ín de Interactive Incident Trainer staan. De situatie is al volgt:

    Steeds nemen enkele cursisten plaats in de besloten ruimte. Zij worden uitgedaagd om de situatie die wordt gesimuleerd goed in te schatten, te beoordelen en op de juiste manier te handelen. De overige cursisten verzamelen zich aan de buitenkant van de ruimte, bij de schermen. Vanaf daar kijken jullie mee met je collega's. Ook jullie analyseren en bespreken de situatie. Zou jij dezelfde keuze maken?

    Eén ding kunnen we je beloven: doorsnee, saai en gemakkelijk is deze vorm van training zeker niet!