Missie & visie

Missie & visie

 


 

 

Missie

Intertraining is een zeer betrouwbare, onafhankelijke en deskundige partner voor training, techniek en advies op gebied van (brand)veiligheid. We zijn zeer proactief in het vervullen van de behoeften van onze opdrachtgevers en zijn continu in beweging om onze diensten en producten te optimaliseren.
Mede hierdoor zijn onze medewerkers zeer goed op de hoogte van de huidige (en komende) wet- en regelgeving, welke zij snel kunnen implementeren in jouw organisatie.

Wij houden van duidelijkheid. Zo hebben wij per opdrachtgever een vast aanspreekpunt die ook als sparringpartner fungeert. Zo spelen we snel in op de wensen van opdrachtgevers.
Bij ons weet je wat je kunt verwachten. Binnen 48 uur een offerte, bijvoorbeeld. Of een goede lunch tijdens onze trainingen.
We blijven onze cursisten boeien en prikkelen middels het aanbieden van de nieuwste trainingstechnieken en -methoden.
Wij ontzorgen onze klanten en leveren kwaliteit. Zo dragen wij bij aan hun (brand)veiligheid.

Visie

Op het gebied van brandveiligheidstrainingen en -techniek heeft het management van Intertraining de ambitie om in de Randstad ‘de grootste’ en kwalitatief de meest hoogwaardige speler te zijn. 

In haar advies en dienstverlening wil het team van Intertraining landelijk bekend staan als een zeer professionele en vakbekwame partij.

De persoonlijke en proactieve benadering van de medewerkers van Intertraining sluit perfect aan op de wensen van opdrachtgevers. 

Teamleden van Intertraining zorgen ervoor dat het werk goed voor elkaar is.
De teamdoelstellingen worden behaald door samenwerking en in gedeelde verantwoordelijkheid.

De teamleden van Intertraining zien mogelijkheden en kansen en zorgen samen dat optimale kwaliteit wordt geleverd.