Intertraining, uw partner in brandveiligheid
Professioneel, persoonlijk en dynamisch

Over ons

Over ons


Sinds 1990 staan wij organisaties bij op het gebied van (brand)veiligheid.

Wij realiseren dit door:

  • Goede hulpmiddelen voor de BHV: afdeling Techniek
  • Goed opgeleide BHV-ers: afdeling Training
  • Goede bouwkundige en installatie technische voorzieningen: afdeling Advies

Brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening zijn specialistische gebieden, waarbij een brede kennis van het vakgebied vereist is. Intertraining denkt met haar opdrachtgevers mee en biedt ondersteuning bij brandveiligheidsvraagstukken. Indien gewenst kunnen wij het gehele (brandveiligheid) pakket leveren. Iedere opdrachtgever heeft slechts één aanspreekpunt. Dit bevordert de duidelijkheid en snelheid van handelen. Intertraining levert maatwerk!

Als regionaal, maar vaak ook landelijk werkzaam, opererend bureau zijn onze medewerkers precies op de hoogte van de gestelde vigerende wet- en regelgeving.  Wij ontwikkelen ontruimingsplannen en verzorgen de bijbehorende veiligheidsplattegronden. Onze ontruimingsplannen voldoen altijd aan de geldende NEN-norm. Daarnaast stellen wij PVA’s op en zijn wij goed in het begeleiden van het aanvragen van een gebruiksvergunning.

Intertraining is NEN-EN ISO 9001:2015 (door C+ certificering bv) en NIBHV gecertificeerd, KIWA NCP, REOB erkend en KNGF geaccrediteerd.