Evac-chairs

Evac-Chairs

Tijdens evacuaties wil je iedereen in veiligheid kunnen brengen, toch? Door de juiste evacuatiemiddelen in huis te hebben bespaar je levensreddende tijd. 

Wij zijn leverancier van een aantal Evac-Chairs. Deze evacuatiestoelen zijn bedoeld om bij calamiteiten niet-zelfredzame personen op een makkelijke, snelle en doeltreffende manier veilig te kunnen stellen. Deze stoel geeft aan minder mobiele personen het vertrouwen dat ook zij het pand kunnen verlaten als de lift uitvalt door bijvoorbeeld een brandmelding of storing.

De voordelen van de Evac-Chair:

  • Eenvoudig te bedienen door één persoon
  • Snel gebruiksklaar
  • Geen hinder voor anderen bij evacuatie

Onderhoud en certificaat

Om te garanderen dat jouw Evac-Chair zo effectief mogelijk kan worden ingezet wanneer het nodig is, adviseren wij om jaarlijks een controle te laten uitvoeren. Al onze monteurs zijn hiervoor REOB opgeleid en ons bedrijf is Kiwa-NCP en ISO gecertificeerd. De Evac-Chair krijgt na controle een sticker, waaruit blijkt wanneer de controle heeft plaatsgevonden. Dit certificaat is overigens ook digitaal te ontvangen. Handig om te overleggen bij een controle door de brandweer of een verzekeraar.