Kinder EHBO

Kinder EHBO-training

Wanneer het aankomt op het verlenen van eerste hulp, telt elke minuut. Belangrijk dus dat jij weet wat je moet doen bij een acute situatie. Tijdens de basis- en herhalingstraining kinder EHBO-training richten we ons specifiek op veelvoorkomende situaties bij kinderen. Om het EHBO-diploma geldig te houden dien je volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis ‘competent’ te zijn. Voor deze competentie dien je jaarlijks trainingen te volgen.

Doel

De Kinder EHBO-basisopleiding is specifiek gericht op reanimatie bij kinderen en de meest voorkomende eerste hulp verrichtingen bij kinderen.

Nieuwe wet IKK (Innovatie Kwaliteit Kinderopvang) gewijzigd per 1 januari 2018

Per 1 januari 2018 wordt de Wet Innovatie Kwaliteit en Kinderopvang (IKK) aangepast. Dat betekent dat voor de kinderopvang dat er altijd iemand aanwezig moet zijn met een geregistreerd certificaat voor de kinderopvang inzake het met goed gevolg afgesloten onderricht dat in elk geval het verlenen van eerste hulp aan kinderen omvat. Wij verstrekken een geregistreerd certificaat na het afronden van de training, zodat je voldoet aan de nieuwe wetgeving.
 

Tijdsduur basistraining

  • 1 dagdeel: Reanimatie en AED
  • 1 dagdeel: Verlenen van Eerste Hulp

De tijden zijn in overleg.

Tijdsduur herhalingstraining

1 dagdeel: Reanimatie/AED en verlenen Eerste Hulp
Tijden zijn in overleg

 

Locatie

Intertraining beschikt over een modern en goed geoutilleerd opleidingscentrum te Nieuw Vennep in de gemeente Haarlemmermeer, waar alle mogelijkheden faciliteiten aanwezig zijn om in een prettige omgeving opleidingen te volgen. Alle leslokalen beschikken over moderne (digitale) apparatuur. Bij aanmelden van een hele groep is uw eigen locatie ook mogelijk.

Certificering

Deze training wordt afgesloten met een praktisch examen. Na slagen ontvang je het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis.