Portofoons en megafoons

Portofoons en megafoons

Wat is BHV zonder effectieve communicatiemiddelen? Soms is het nodig om in één keer een grote massa te kunnen toespreken. Bij ontruimingen, bijvoorbeeld. Onze megafoons zijn geselecteerd op gebruiksgemak en kwaliteit. We laten je dit graag horen.

Wil je een groot aantal BHV-ers in één keer bereiken? Dat kan met onze portofoons. Effectief wanneer een gebouw uit meerdere verdiepingen bestaat of erg groot is. Ze hebben een groot gebruiksgemak en een lange levensduur. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Soorten portofoons

Voor ons is het belangrijk om de juiste producten te leveren. Daarom komen wij graag bij je langs om jouw specifieke situatie te bespreken. Op locatie testen we welk type voor jullie het meest geschikt is, zodat je goed voorbereid bent in geval van nood.

De twee verschillende soorten portofoons zijn:

  • Portofoons met zendvergunning
  • Portofoons zonder zendvergunning

Voor de portofoons met zendvergunning moet de vergunning worden aangevraagd bij het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Wij kunnen dit snel voor jou organiseren. Wanneer de vergunning verleend is, kunnen wij de portofoons op de juiste frequentie instellen.

 

Periodiek onderhoud

Onze apparaten kun je periodiek door ons laten controleren op functionaliteit. Zo ben je te allen tijde goed voorbereid op eventuele noodsituaties. Al onze monteurs zijn REOB opgeleid en als bedrijf zijn we Kiwa-NCP en ISO gecertificeerd.