Beheerder BMI

Opleiding Beheerder BMI

Is er een brandmeldinstallatie (BMI) aanwezig in het bedrijfspand? Dan moet er conform NEN 2654 een beheerder worden aangewezen die deze installatie(s) gaat beheren. Om dit zorgvuldig te kunnen doen, dien je opgeleid worden. Dat verzorgen wij met onze training ‘Beheerder BMI’.

Doel

Het leren beheren, controleren en onderhouden van brandmeldinstallaties. Deze opleiding is bestemd voor diegene die door de werkgever is aangewezen als beheerder van de brandmeldinstallatie.

 

Tijdsduur 

In twee dagdelen, van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur, word je opgeleid tot beheerder BMI. De dagdelen zijn als volgt ingedeeld:

  • Dagdeel 1: Brandmeldinstallatie en de rol van de beheerder
  • Dagdeel 2: Brandmeldinstallatie, techniek en activiteiten

Een luxe lunch is, net als koffie en thee, zijn bij de prijs inbegrepen. 

Examen

De opleiding Beheerder Brandmeldinstallatie wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Na slagen ontvang je het diploma "Beheerder Brandmeldinstallatie" en een pas Beheerder BMI. 

Lesmateriaal

NIBHV lesboek

Locatie

Intertraining beschikt over een modern en goed uitgerust opleidingscentrum in Nieuw-Vennep, regio Haarlemmermeer. In onze accommodatie, die specifiek gericht is op BHV, kunnen realistische (brand)trainingen gegeven worden. Alle lokalen zijn voorzien van moderne apparatuur en oefenmateriaal.