Het gaat bij ons jaarlijkse teamuitje niet alléén om gezelligheid. We vinden het belangrijk om te kiezen voor iets waardevols , Bart Duijst, eigenaar Werkreturn, Werkverzuim en Werkassist uit Aalsmeer 

Een groei in gang zetten

Vanuit de passie om bij anderen een groei in gang te zetten, zijn Robert-Jan Jansen en Bart Duijst Werkreturn, Werkverzuim en Werkassist gestart. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in verzuimbegeleiding en arbodienstverlening, maar ook in detachering, social return, participatie en HR-gerelateerde zaken. Daarbij verliezen zij de groei van het eigen personeel ook niet uit het oog, wat onder andere tot uiting komt in de keuze voor het jaarlijkse personeelsuitje.

Een teamuitje met betekenis

Een teamuitje is niet uniek, maar de manier wáárop is bij Werkreturn, Werkverzuim en Werkassist uit Aalsmeer wel bijzonder. Vaak kiezen teams voor een etentje of een avondje bowlen, maar eigenaar Bart Duijst kiest liever iets met meer betekenis. “Het gaat bij ons niet alléén om gezelligheid. We vinden het belangrijk om te kiezen voor iets waardevols. Zo hebben we eens een middag vrijwilligerswerk gedaan bij Ons Tweede Thuis, een mooi initiatief voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel. Samen iets doen voor anderen geeft voldoening en schept een mooie band.”

Dit jaar stond het thema Ken je klant centraal. Bart Duijst: “Opnieuw hebben we gekozen voor een combinatie van plezier en verrijking. We zijn op bezoek gegaan bij Intertraining, een klant waar ik een warme relatie mee heb. Met het gehele team zijn we de BHV Escape Room ingegaan en… gelukkig ook weer op tijd uitgekomen! Een uitje dat wellicht niet voor de hand ligt, maar waar onze werknemers ontzettend enthousiast over zijn. Het principe van een escape room past goed bij een teamdag; de tijdsdruk roept adrenaline op wat de kick groter maakt als je door goed samenwerken op tijd weet te ontsnappen. En daarbij is de BHV en EHBO kennis opgefrist. Een ideale combinatie.”

Vruchtbare samenwerking met Intertraining

Bart benoemt de warme relatie tussen Werkreturn, Werkverzuim en Werkassist en Intertraining. Zelf is hij actief betrokken bij de HR-werkzaamheden van het bedrijf in brandveiligheid. Anderzijds verwijst hij op zijn beurt regelmatig klanten naar hen door. “Vanuit Werkverzuim komen klanten regelmatig naar ons toe met vragen over RI&E’s (Risico Inventarisaties & Evaluaties). Wij zijn een Arbo dienstverlener, geen Arbo dienst. Wij blijven graag bij onze werkzaamheden en verwijzen klanten voor RI&E’s dan ook door naar Intertraining. Zij zitten naast bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, psychologen en financiële hulpverleners in onze providersboog. Wij weten dat wij kunnen vertrouwen op hun dienstverlening en service. Zo helpen wij niet alleen onze klanten, maar ook onze providers groeien.”

Ook interesse in een teamuitje naar de BHV Escape Room? Neem dan contact met ons op!

Leave a Reply