De teamleden van Werkreturn, Werkassist en Werkverzuim hebben een middag bij ons gewerkt aan teambuilding. Het thema ‘Ken je klant!’ stond centraal.

Naast een praatje over het eigen bedrijf en daarna een woordje van Intertraining, zijn de werknemers de BHV Escape Room ingegaan. Het spelelement is de perfecte manier om samenwerken onder tijdsdruk te testen. Door de combinatie van kennis en goede communicatie zijn ze er als team vol enthousiasme uitgekomen. Daarna hebben zij in de praktijkruimte nog wat oefeningen gedaan met kleine blusmiddelen.

Het groepsgevoel is versterkt, er is gelachen en tegelijkertijd hebben ze gezamenlijk de kennis over BHV opgefrist. Een leuke en leerzame middag voor de werknemers van dit bedrijf.

De BHV Escape Room 

De populariteit van Escape Rooms is groot en de elementen van dit fenomeen zijn goed te gebruiken op het gebied van BHV. Tijdsdruk, stress en een verhoogde hartslag zijn in een reguliere ruimte moeilijk na te bootsen, maar kunnen wel aanwezig zijn tijdens een daadwerkelijk ongeval. Door de diverse elementen in de ruimte aan bod te laten komen, kun je alleen komen tot een succesvolle escape met de juiste kennis en teamwork.

Zie jij een dagdeel teambuilding in onze Escape Room ook wel zitten? Neem dan contact met ons op!

Werkreturn, Werkassist en Werkverzuim teambuilding Intertraining

Leave a Reply