Intertraining Netwerk- en Mosselparty naar nieuwe locatie

Nieuw-Vennep, 4 april 2018 – Vandaag heeft op ludieke wijze de onthulling van het ‘Mosselplein’ in Nieuw-Vennep plaatsgevonden. Nu de voormalige locatie D’oude Molen in Nieuw-Vennep is verkocht, werd er gezocht naar een nieuwe plek. Voor de komende drie jaar is de locatie van het evenement op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. De 3e editie zal plaatsvinden op 11 september as.

Intertraining nog drie jaar hoofdsponsor

De initiatiefnemers MeerBusiness, De Rustende Jager en Gromax Verhuur zijn blij met de nieuwe locatie én met het feit dat de naamgever Intertraining zich voor nóg drie jaar gecommitteerd heeft aan het evenement.

Event door partners

De Intertraining Netwerk- en Mosselparty is een groot netwerkevent voor ondernemers in en om de regio Haarlemmermeer. Vorig jaar waren er circa 400 bezoekers. “Wij willen een gezellige sfeer creëren, waardoor samenwerkingsmogelijkheden op een laagdrempelige manier besproken kunnen worden. We zijn zo trots dat onze wens om dit event op te bouwen met partners is gelukt. De 35 bedrijven die zich hebben aangesloten, maken eigenlijk dit evenement. Wij kunnen wat voor de bedrijven terugdoen door ze naamsbekendheid te bieden en we merken dat eigenlijk iedere ondernemer in de regio erbij wil zijn omdat er zoveel potentiele goede contacten te leggen zijn met de partners. Het concept werkt dus”, aldus Gerco Tolsma, directeur van MeerBusiness Nederland.

Snel kaarten kopen

De kaarten voor het netwerkevenement kosten €25,- per stuk. Leden van ondernemersverenigingen vertegenwoordigd in het HOP en MeerBusiness H/S betalen slechts €20,- per kaart. Dat is inclusief onbeperkt eten en drinken. “Dit jaar verwachten we nog meer bezoekers dan afgelopen jaar. We hebben er wel een limiet op gezet van maximaal 500”, zegt Marcel de Jong, directeur De Rustende Jager.

Meer informatie is te vinden op www.hotelderustendejager.nl/mosselparty, waar tevens kaarten gekocht kunnen worden en samenwerkingsmogelijkheden kunnen worden bekeken.

Leave a Reply