Nieuw-Vennep, 26 juni 2018 – De Nieuw-Vennepse brandveiligheidsspecialist Intertraining zet zich wederom belangeloos in voor het Adamas Inloophuis. Naast de jaarlijkse BHV-herhalingstrainingen van medewerkers, biedt Intertraining ook dit jaar kosteloos alle nieuwelingen de BHV Basis training aan.

Veilige haven

Ruim 11 jaar geleden is het Adamas Inloophuis opgericht door mensen die – zelf of in hun directe omgeving – met kanker waren geconfronteerd. Adamas biedt aanvullende ondersteuning bij het verwerkingsproces, zodat haar gasten hun krachten weer leren inzetten. Iedereen die met kanker geconfronteerd is, zij het direct of indirect, kan in het Inloophuis terecht. Voor de kinderen vanaf 4 jaar oud worden speciale bijeenkomsten georganiseerd.

Adamas Inloophuis hecht zeer veel waarde aan haar rol van veilige haven; een plek waar mensen op één van de meest kwetsbare momenten van hun leven kunnen aanmeren om bij te tanken. Het is daarom van cruciaal belang dat alle medewerkers goed geschoold zijn; dat ze op de juiste momenten de juiste dingen doen. Een gedegen BHV training maakt daar een wezenlijk deel van uit.

Bijdragen op eigen manier

Marloes Kempers, directeur Intertraining: “Wij zijn een organisatie die een groot belang dient, namelijk de brandveiligheid van mensen en gebouwen. Adamas is een organisatie die ons aan het hart gaat. Natúúrlijk zetten wij ons voor hen in. Omdat wij op onze eigen manier van waarde wilden zijn, hebben wij aangeboden om, naast het verzorgen van de BHV herhalingscursus, ook dit jaar weer de nieuwe aanwas alle kneepjes van goed BHV-schap bij te brengen.

Adamas Inloophuis en Intertraining

Leave a Reply