Intertraining pand

Nieuw-Vennep, 3 juli 2018 – Brandveiligheidsspecialist Intertraining uit Nieuw-Vennep breidt uit. Vanwege de snelle groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, is er een grote behoefte ontstaan aan extra ruimte. Die ruimte heeft Intertraining gevonden in het huidige kantoorpand aan de Schillingweg op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.

Groei creëert behoefte aan extra ruimte

Waar Intertraining al beschikte over diverse kantoorunits in het verzamelpand op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, wordt dit aantal nu uitgebreid met een drietal nieuwe units. Door het in gebruik nemen van deze units worden meer kantoor- en lesruimtes gecreëerd. De nieuwe leslokalen worden voorzien van de modernste digiboards. Tevens wordt de huidige lunchruimte vergroot en in een geheel nieuw jasje gestoken. Niet alleen kunnen er meer cursisten tegelijktijd gebruikmaken van deze ruimte, ook zullen er na verbouwing ramen aanwezig zijn voor frisse lucht en een zonnig uitzicht. De verbouwing is inmiddels begonnen en zal naar verwachting in september worden afgerond.

Marloes Kempers, directeur Intertraining: “Wij zijn tevreden met onze locatie op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Middenin een ondernemend bedrijvenpark, vlakbij de A4/A44, waarvandaan wij zowel onze lokale als onze landelijke klanten goed kunnen bedienen. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar voor de klanten die bij ons een training komen volgen. Het vinden van een nieuwe locatie is dus nooit aan de orde geweest. Wij zijn daarom heel blij dat wij binnen ons huidige pand extra ruimtes kunnen betrekken.”

Leave a Reply