Agressietraining

Agressietraining

De best presterende werknemers werken in een omgeving waarin ze zich veilig voelen. Hoe is dit bij jou? En hoe belangrijk is dit voor jou?Hoe draag jij bij aan het creëren en onderhouden van een veilige werkomgeving?

 Preventie en beleid

De basis voor een goede werkomgeving ligt bij een effectief agressiebeleid en algemeen geaccepteerde veiligheidsvoorschriften. Wij helpen je graag bij het opstellen van een werkbaar beleidsplan of het actualiseren van de protocollen die voor jouw organisatie van kracht zijn. 

De medewerkers van EYE Amsterdam gingen je al voor.

 

Trainingen op uiteenlopende agressiethema’s

Wij trainen organisaties uit diverse branches op uiteenlopende agressiethema’s. Deze trainingen kenmerken zich doordat ze branche specifiek gegeven worden. Jouw beleid ten opzichte van agressie wordt als rode draad gebruikt binnen dit trainingsprogramma. Zo weet je zeker dat de training aansluit bij de situaties die jij of jouw medewerkers dagelijks tegenkomen.

Omgaan met agressie

Eens in de zoveel tijd krijg je op de werkvloer te maken met een conflictmoment dat vaak niet in de koude kleren gaan zitten. Een nare situatie voor zowel de betrokkenen als de organisatie. Wij kunnen jou helpen bij het  anticiperen op dit soort conflictsituaties. Tijdens onze training ‘Omgaan met agressie’ leren wij jou hoe je professioneel blijft in conflictsituaties en bij agressief gedrag. Je leert technieken aan die jou in control laten zijn en die effectief zijn in de situaties die binnen jouw organisatie voorkomen. Goed voor jouw zelfvertrouwen en goed voor de werksfeer.

Nazorg

Een zeer effectieve manier om aangeleerde technieken en methodieken te internaliseren, is het doorlopend trainen van medewerkers. Dit is belangrijk wanneer inspanningen om agressie te beheersen onderdeel zijn van reguliere werkprocessen. Wij helpen jou graag bij de evaluatie en optimalisatie van het beleid ten aanzien van dit onderwerp. Hierover sparren onze adviseurs graag met u.

Locatie

De trainingen worden gegeven in ons moderne en goed uitgeruste opleidingscentrum in Nieuw-Vennep, regio Haarlemmermeer. Al onze lokalen zijn voorzien van moderne (digitale) apparatuur en oefenmateriaal en er is geen faciliteit die ontbreekt om in een prettige omgeving de trainingen te kunnen volgen. Bij aanmelding van een groep kan de training ook bij jou op locatie worden gegeven.

Tijdsduur

Afhankelijk van de omvang van de problemen en de opgedane kennis tijdens eerdere agressietrainingen, duren de trainingen meestal één of twee dagen.

Maatwerk

Onze agressietrainingen geven we zowel individueel als in kleine groepen, met een maximum van tien deelnemers per groep. Dit heeft te maken met het feit dat wij graag constructief willen bijdragen aan jullie succes. Om alle deelnemers effectief te kunnen begeleiden, is kleinschaligheid belangrijk. Zo garanderen wij het hoge niveau van onze trainingen.