Medewerkers EYE Amsterdam weerbaar dankzij nieuwe anti-agressietraining

Medewerkers EYE Amsterdam weerbaar dankzij nieuwe anti-agressietraining

Medewerkers EYE Amsterdam weerbaar dankzij nieuwe anti-agressietraining

Nieuw-Vennep, 5 september 2017 – De medewerkers van EYE in Amsterdam staan sterker in hun schoenen na het recent volgen van een anti-agressietraining. Zij kunnen nu professioneel reageren op conflictsituaties of agressief gedrag. Deze nieuwe training is in Amsterdam, op de eigen locatie van het filmmuseum, verzorgd door Intertraining.

Proactieve rol werkgever

EYE draagt met deze anti-agressietraining proactief bij aan het creëren van een zeker gevoel van haar medewerkers op de werkvloer. Marloes Kempers, directeur Intertraining: “Het dagelijks ontvangen van honderden bezoekers door organisaties als EYE zou zo nu en dan conflictsituaties op kunnen leveren. Gebeurtenissen die de medewerkers niet in de koude kleren gaan zitten wanneer zij niet weten hoe hiermee om te moeten gaan. Het is dan ook de stijgende vraag uit het bedrijfsleven die ons heeft getriggerd deze training te ontwikkelen.”

Tijdens de training Omgaan met agressie leren de deelnemers hoe zij kunnen reageren op conflictsituaties of agressief gedrag en hoe zij zich niet emotioneel laten meeslepen. Zo staan zij sterker in hun schoenen tijdens een vervelende of bedreigende situatie en ook erna.

Naast BHV nu ook aandacht voor agressie

De anti-agressietraining is een nieuwe ontwikkeling van Intertraining. Marloes Kempers: “Door de training zijn de medewerkers weerbaar en weten zij hoe zij op bepaalde momenten moeten reageren. Al met al vergroot dat de veiligheid op de werkvloer en is het zo een logische uitbreiding van ons trainingsaanbod.”

EYE, het filmmuseum, is één van de eerste afnemers van de anti-agressietraining, die geschikt is voor alle branches. Diverse thema’s kunnen gebruikt worden als uitgangspunt en het eigen agressiebeleid van de organisatie dient als basis.

Bekijk alle persberichten