Rozemarijn: “Ik ben terecht gekomen in een warm familiebedrijf. Dat is precies wat ik zocht.”

Rozemarijn medewerkster planning Intertraining

 Meet Rozemarijn. Zij is in september bij Intertraining gestart als medewerkster planning en daarmee voor velen hét gezicht van de organisatie. Tijd om haar wat beter te leren kennen. Want hoe kom je vanuit de leisure branche bij Intertraining terecht? En wat beweegt Rozemarijn in haar vrije tijd? Daar gaan we achter komen.

Al zo lang ik mij kan herinneren heb ik affiniteit met BHV, maar hiervoor ben ik altijd werkzaam geweest in de leisure branche. Het grappige is dat ik de kernmerken van mijn werkzaamheden daar, ook terugzie bij Intertraining. In de hospitality staan klanten voorop en ben je altijd op zoek naar de beste oplossing voor ieder individu. Dat is bij Intertraining niet anders. Veel is maatwerk en gebaseerd op de persoonlijke voorkeuren en behoeften van de klant. Verder vind ik het ontzettend fijn dat geen één werkdag hetzelfde is. De afwisseling houdt me scherp. De ene dag staat de telefoon roodgloeiend en de andere dag sta ik beneden in de bedrijfskantine stoelen in elkaar te zetten. Handen uit de mouwen steken, daar word ik blij van.

Affiniteit met BHV

Zoals ik kort vertelde heb ik altijd al affiniteit gehad met BHV. Bij mijn vorige werkgevers vervulde ik altijd een dubbele functie: die als receptioniste én die als BHV’er. Om die laatste rol te kunnen blijven uitvoeren, volgde ik elk jaar een BHV (herhalings)training. Niet op de minste plaats omdat ik het belangrijk vind om hier aandacht aan te besteden en over die kennis te beschikken. Toevallig komt het in mijn werk bij Intertraining nu dubbel goed van pas J. Een win- win situatie!

Een warm familiebedrijf

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan, ben ik via Indeed uitgekomen bij Intertraining. Een warm familiebedrijf, dat was precies wat ik zocht. Een plek waar je geen nummertje bent, waar mensen voor elkaar willen werken en er een fijn teamgevoel heerst. Ik viel meteen met mijn neus in de boter, want ik kon gelijk aanhaken bij het jaarlijkse teamuitje. Een fijne start als nieuwe medewerker. Sowieso merk ik dat de medewerkers, door de snelle groei van de afgelopen jaren, gewend zijn aan de instroom van nieuwe mensen. Iedereen maakt makkelijk een praatje, heel fijn.

Verder vind ik het belangrijk dat werkzaamheden afwisselend zijn. Nu is het vaste takenpakket als medewerker planning al variërend; je ontvangt de cursisten, vertelt hen waar ze naartoe moeten, zorgt ervoor dat alles er netjes uitziet, ondersteunt bij het inplannen van trainingen, neemt de telefoon op. Kortom, voor velen ben je hét gezicht van de organisatie. Dat is een mooie rol om te mogen vervullen.

Burgerraadslid

Iets wat veel mensen niet van mij weten? Dat ik in mijn vrije tijd ook burgerraadslid ben. Dat heb ik opgestart op het moment dat ik wat meer vrije tijd had. Nu, naast mijn baan bij Intertraining, blijf ik actief. Het voelt fijn om onderdeel uit te maken van de raad en zo een steentje bij te kunnen dragen. Ik heb een informatieve en oordeelvormende functie en geef advies. Die kwaliteiten kan ik ook weer inzetten voor Intertraining. Het cirkeltje is rond ;-).

Ook aan de slag bij Intertraining? Bekijk hier de openstaande vacatures.