Vacature Facilitair Medewerker lunchverzorging (parttime)

Vacature Facilitair Medewerker lunchverzorging (parttime)

Over Intertraining

Intertraining staat voor (brand)veiligheid. Dit doen wij op het gebied van training, techniek en advies. Wij ontzorgen klanten en wij streven ernaar om continue de hoogste kwaliteit te leveren. Intertraining is dan ook een professionele partij die te allen tijde onafhankelijk en deskundig advies levert. Zo zijn wij steeds weer op zoek naar vernieuwing om onze diensten en producten te ontwikkelen en verbeteren. Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal. Hierdoor voelen de medewerkers zich gewaardeerd en ervaren een aangenaam gevoel. Door de groei van onze jonge dynamische organisatie, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke:

Medewerker lunchverzorging

Profiel

Als medewerker lunchverzorging ben je verantwoordelijk voor het organiseren van een lunch, het schoonhouden van de kantine en bijbehorende werkzaamheden. Met deze functie draag je bij aan een optimale klanttevredenheid door het soepel te laten verlopen van de trainingsdagen. Heb jij een passie voor horeca en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar iemand die elke vrijdag van 10:00 uur tot 14:30 uur beschikbaar is om ons team te komen versterken. Daarnaast flexibel, via oproepbasis, inzetbaar om bijvoorbeeld de vakantieperiodes van een collega op te vangen of in te springen bij verwachte drukte.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk voor het maken van de lunch voor ca. 30 cursisten per dag;
  • Bestellen en bijhouden van de voorraden;
  • Halen van de boodschappen voor de lunch;
  • Verantwoordelijk voor het schoon en op orde houden van de leslokalen en kantine (incl. koffieautomaat, toiletten en voorraad).

Functievereisten

Je hebt affiniteit met horeca en keukenwerkzaamheden. Enige ervaring is wenselijk. Daarnaast heb je een klantvriendelijke instelling en ben je representatief. Voor deze functie heb jij minimaal MBO werk en denkniveau en beschikt over goede contactuele eigenschappen.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijke baan in een dynamische werkomgeving;
  • Een marktconform salaris;
  • Werken in een enthousiast team;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Informele werksfeer en familiaire normen en waarden.

Interesse?
Spreekt de functie je aan en herken jij je in het persoonsprofiel, stuur dan je sollicitatie en CV naar ons op. Als er nog vragen zijn over deze functie dan kun je telefonisch contact met ons opnemen 0252-684848.

Wil je meer weten over Intertraining kijk dan hier of volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn.