Het kan u bijna niet ontgaan zijn: Escape Rooms zijn in. Binnenkort heeft Intertraining ook een Escape Room. In deze ruimte zijn tal van aanwijzingen te vinden om een code te kraken. Met deze code is het mogelijk om na afloop de kluis te openen. Naast spannend, kan een escaperoom ook extreem leerzaam zijn! Wat nu als je een escaperoom kan gebruiken tijdens een BHV training?

Intertraining bouwt op dit moment de eerste BHV-Escape Room! In 4 volledig interactieve ruimtes worden de cursisten blootgesteld aan raadsels en opdrachten over brand, levensreddend handelen, communicatie en ontruiming. Beleving staat hierbij centraal. En één ding kunnen we u beloven: saai en makkelijk is het zeker niet! In de ruimtes kunnen de cursisten op zoek gaan naar de juiste antwoorden en zo de code kraken om te ontsnappen.

Een training moet naast leerzaam ook leuk zijn. Met deze escaperoom wordt er door Intertraining een totaal nieuwe dimensie gegeven aan het BHV onderwijs in Nederland.

Deze escaperoom is ontwikkeld en ontworpen in samenwerking met FireWare. In januari 2017 is de Escape Room operationeel.

Meer weten over Intertraining: Intertraining.nl