Stichting Maatvast nóg veiliger door samenwerking met Intertraining

Stichting Maatvast nóg veiliger door samenwerking met Intertraining

Nieuw-Vennep, 2 maart 2017: Intertraining gaat alle BHV-opleidingen en -trainingen verzorgen voor de medewerkers en vrijwilligers van Stichting Maatvast. Zo worden de vele accommodaties van deze organisatie in de gemeente Haarlemmermeer nóg veiliger. Intertraining verzorgt al de totale controle en advisering rondom BHV-middelen.

Stichting Maatvast

Stichting Maatvast beheert en exploiteert een groot deel van de sociaal- culturele accommodaties in de gemeente Haarlemmermeer. Maatvast streeft ernaar om bewoners en vrijwilligers optimaal in staat te stellen om via haar accommodaties de sociale samenleving en sociale cohesie te verbeteren en te versterken. Programmering van de individuele locaties wordt afgestemd op de behoefte van de buurt, de kern, de wijk of de specifieke doelgroep. Integraal onderdeel van het beheer is de veiligheid van de accommodaties. Vandaar dat de directie van Maatvast zeer tevreden is over de uitgebreide samenwerking met Intertraining.

Totaalpakket BHV en meer

Naast een groot scala aan trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, adviseert Intertraining over bouwkundige en installatietechnische zaken en levert de onderneming alle middelen voor BHV. Intertraining beschikt over een modern uitgeruste accommodatie met spectaculaire brand-oefenunits en oriëntatieruimten, waaronder de zogenoemde Escape Room.

Nieuw: de BHV-Escape Room

De BHV-Escape Room omvat vier volledig interactieve ruimtes. Hier worden de cursisten blootgesteld aan raadsels en opdrachten over brand, levensreddend handelen, communicatie en ontruiming. Beleving staat hierbij centraal. Met de Escape Room brengt Intertraining een totaal nieuwe dimensie in het BHV-onderwijs in Nederland.

Bekijk alle persberichten