Intertraining ontvangt publieksprijs voor ‘meest innovatieve bedrijf in Nieuw-Vennep’

Intertraining ontvangt publieksprijs voor ‘meest innovatieve bedrijf in Nieuw-Vennep’

Intertraining ontvangt publieksprijs voor ‘meest innovatieve bedrijf in Nieuw-Vennep’

Nieuw-Vennep, 4 oktober 2017 – Intertraining heeft de publieksprijs van The Guts Award gewonnen. Dinsdagmiddag 3 oktober kreeg de Vennepse partner in brandveiligheid de meeste stemmen van het aanwezige publiek. Marloes Kempers, een van de directeuren, kreeg de prijs uitgereikt uit handen van Wethouder Adam Elzakalai.

Aandacht voor innovatie

The Guts Award is een initiatief van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en Gemeente Haarlemmermeer en heeft als doel ondernemers uit de regio te stimuleren zich innovatief te (blijven) ontwikkelen. Intertraining was dit jaar een van de 11 kanshebbers en bleek de grootste favoriet bij het publiek. Dat leverde hen de publieksprijs voor het meest innovatieve bedrijf van Nieuw-Vennep op.

Marloes Kempers, directeur Intertraining: “Er werd zowel een jury- als publieksprijs uitgereikt en wij zijn er ontzettend trots op dat we juist de publieksprijs hebben gewonnen. Dat is in lijn met de sociale innovatie waar we de afgelopen periode veel aandacht aan hebben geschonken. Hoe we onze organisatie van top-down meer bottom-up kunnen krijgen. We hebben onze medewerkers betrokken bij het proces om onze identiteit te bepalen en dat werpt duidelijk zijn vruchten af. We zullen de award een mooi plekje geven.

The Guts Award

Het evenement, waarbij de volledige focus lag op innovatie, vond plaats bij CTS GROUP op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Naast de publieksprijs heeft de vakjury Inepro verkozen tot winnaar van de juryprijs. Tijdens het evenement was ondernemer Dirk Scheringa aanwezig om de bezoekers te vertellen over de keerzijde van innovatie. The Guts Award is voor het tweede jaar op rij georganiseerd en zal ook volgend jaar weer plaatsvinden.

Bekijk alle persberichten