De Intertraining Netwerk- en Mosselparty verlengd tot 2021

De Intertraining Netwerk- en Mosselparty verlengd tot 2021

Intertraining tekent drie jaar bij als hoofdsponsor

Nieuw- Vennep, 24 april 2018 – De Intertraining Netwerk- en Mosselparty blijft met zekerheid tot 2021. Dat maken initiatiefnemers MeerBusiness, De Rustende Jager en Gromax Verhuur bekend. Partner van het eerste uur, Intertraining, heeft haar overeenkomst als hoofdsponsor van het evenement met nog eens drie jaar verlengd. De derde editie vindt dinsdag 11 september a.s. plaats met ‘Het Mosselplein’ als nieuwe locatie.

Het Mosselplein

Waar de ondernemers in de voorgaande edities welkom werden geheten op het terras van d’Oude Molen in Nieuw-Vennep, heeft het netwerkevenement met ingang van dit jaar een nieuwe, eigen locatie op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid gekregen: Het Mosselplein. Amber Kempers, directeur van Intertraining: “De nieuwe locatie op “ons” businesspark zal een nieuwe impuls geven aan het evenement, dat hiermee nog meer op eigen benen komt te staan. Het is vanwege de succesvolle voorgaande edities, waar honderden lokale ondernemers op af zijn gekomen, dat wij onze naam graag nog langer aan het evenement willen verbinden. Wij zijn er trots op tot minstens 2021 hoofdsponsor te zijn van dit ondernemende initiatief.”

Ondernemers verbinden

De Intertraining Netwerk- en Mosselparty is een groot netwerkevenement voor ondernemers in en om de regio Haarlemmermeer en is in 2016 voor het eerst georganiseerd. Gerco Tolsma, directeur MeerBusiness: “Het evenement is ontstaan vanuit de wens een omgeving te creëren waarbij ondernemers en bedrijven elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten. De afgelopen twee edities zijn wij er in geslaagd ondernemers zodanig te verbinden dat er diverse concrete samenwerkingen uit zijn ontstaan. Dat is opnieuw de verwachting van de komende jaren. Wij zijn er heel blij mee dat Intertraining de overeenkomst heeft verlengd en dat wij gezamenlijk de bekendheid van het evenement de komende jaren verder kunnen uitbreiden.”

Bekijk alle persberichten