Intertraining is benoemd tot FD Gazelle 2017

Intertraining is benoemd tot FD Gazelle 2017

Intertraining FD Gazelle 2017

Nieuw-Vennep, 19 oktober 2017 – Het Vennepse Intertraining is benoemd tot FD Gazelle 2017. Het bedrijf in brandveiligheid behoort hiermee tot de 754 snelst groeiende organisaties van Nederland.

Ambitie

Intertraining werd in 1990 opgericht en is de daaropvolgende 24 jaar succesvol geleid door Hans Kempers en zijn echtgenote Wilma. In 2014 was de tijd rijp om het stokje over te dragen aan de volgende generatie, namelijk dochters Amber en Marloes Kempers en met Steven Streefland als derde directeur. In de afgelopen jaren hebben zij hard gewerkt om het bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Met hun deelname aan de FD Gazellen Awards laten zij hun ambitie aan de buitenwereld zien en met succes. Tijdens de uitreiking op 14 november mogen zij hun prijs in ontvangst nemen. Intertraining is geselecteerd voor de regio West-Nederland.

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, dit jaar in samenwerking met Company.info. Bedrijven die zichzelf FD Gazelle mogen noemen, laten over de laatste drie jaar een uitzonderlijke groei zien van ten minste 20%. Zij kunnen daarmee aantonen winstgevend en financieel solide te zijn.

De awards worden uitgereikt in verschillende categorieën (klein, middel en groot bedrijf) en in vier verschillende regio’s (Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland).

Bekijk alle persberichten