30-jarig bestaan voor Brandveiligheidsspecialist Intertraining

30-jarig bestaan voor Brandveiligheidsspecialist Intertraining

Nieuw-Vennep, 23 januari 2020 – Feest? Jazeker! Brandveiligheidsspecialist Intertraining viert dit jaar namelijk haar 30-jarig bestaan en dat is reden voor een terugblik. De afgelopen jaren hebben ze bij Intertraining namelijk niet stilgezeten!

Familiebedrijf Intertraining werd in 1990 opgericht door Hans Kempers en zijn echtgenote Wilma. In 2014 hebben zij het stokje overgedragen aan de volgende generatie; dochters Amber en Marloes Kempers. Steven Streefland is er bijgekomen als derde directeur van het bedrijf.  Sindsdien is Intertraining flink gegroeid. De afgelopen jaren heeft iedereen hard gewerkt om het bedrijf naar een volgend niveau te tillen.

“Wij bieden maatwerk trainingen, techniek en advies aan op het gebied van brandveiligheid”, aldus Amber Kempers. “Regionaal, maar ook op landelijk gebied mogen wij inmiddels grote klanten zoals de Nederlandse politie, Euromaster en Gemeentelijke en Provinciale Overheidsinstellingen bedienen. Daar zijn we megatrots op!”

Groei en ontwikkeling

Afgelopen jaren hebben ze bij Intertraining niet stil gezeten. Zo is het bedrijf enorm gegroeid; het personeelsbestand werd uitgebreid, er kwamen bedrijfspanden bij en ook het klantenbestand dijde flink uit. Daarnaast introduceerde Intertraining in 2017 de BHV Escape Room; vier interactieve ruimtes waarin cursisten hun BHV kennis laten testen op een innovatieve manier die de cursus voor iedereen leuk maakt. Inmiddels is Intertraining druk bezig met een tweede versie van de BHV Escape Room, welke naar verwachting halverwege 2020 in gebruik kan worden genomen.

Nog meer interactieve innovatie: in 2019 introduceerde Intertraining als een van de eerste BHV-opleiders van Nederland de ‘Interactive Incident Trainer’. In deze besloten ruimte worden diverse situaties en ongevallen virtueel nagebootst middels projecties op de wanden en bijpassende licht- en geluidseffecten. “Genoeg te vieren dus”, aldus Kempers, “met nog een hoop spannende vernieuwingen op de planning. We zijn benieuwd wat de komende dertig jaar ons gaat brengen!”

Bekijk alle persberichten