Marjolein: “Na 2,5 jaar kan ik wel zeggen dat Intertraining en ik nog steeds een goede match zijn!”

Marjolein is sinds juni 2017 werkzaam bij Intertraining, begonnen op de afdeling Planning en bezig met de overstap naar de afdeling Sales. Ze heeft helemaal haar plek gevonden binnen de familiaire sfeer van Intertraining, tijd om haar beter te leren kennen!


“Ruim 2,5 jaar geleden ben ik gestart op de afdeling Planning. Ik ben toentertijd op zoek gegaan naar een functie die écht bij mij paste, een veelzijdige baan waarin mijn organisatietalent van pas komt. Mijn voorkeur ging uit naar een organisatie waar je elkaar kent met family-vibes en korte lijntjes, Intertraining is echt zo’n organisatie. Ik omschrijf de organisatie en de sfeer op de werkvloer altijd met de woorden ‘groot worden door klein te blijven’. Ik houd van plannen en organiseren en met een achtergrond in de horeca/dienstverlening kon ik mij wel vinden in de vacature voor de afdeling Planning. Na 2,5 jaar kan ik wel zeggen dat Intertraining en ik nog steeds een goede match zijn!

Mijn grootste uitdaging

Afgelopen november ben ik gestart op de afdeling Sales, een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier aan ga! Momenteel nog 50-50, omdat mijn stokje bij de afdeling Planning goed overgedragen moet worden. Medio 2020 zal ik mij volledig gaan focussen op sales. Tot nu toe bevalt mijn nieuwe functie heel goed! Ik leer nóg meer over deze organisatie, de producten en diensten die wij verlenen en verkopen. Om van A tot Z op de hoogte te zijn en nog meer kennis op te doen, ga ik aankomende periode met diverse collega’s een dag meelopen. Hoe gaat het intekenen van een ontruimingsplattegrond in zijn werk? Hoe zit een brandscan in elkaar? Er komt véél meer inhoudelijke informatie bij kijken om goede adviezen te kunnen geven en de juiste offertes te kunnen maken.
Mijn grootste uitdaging als ik denk aan mijn nieuwe functie, is om te beschikken over de juiste én volledige kennis over de producten en diensten die we leveren, zodat ik klanten volledig te woord kan staan en voorzien van het beste advies.

 Calamiteitentraining voor 90 motorrijders

Ik bied graag een helpende hand. Naast mijn werk ben ik al jaren vrijwilliger bij de Harddraverij in Lisse. Ik regel de vergunningen, onderhoud het contact met de gemeente en hulpdiensten en ben daarnaast ook hoofd BHV. Ook bij Intertraining hebben wij mooie evenementen. Afgelopen jaar hebben wij vanuit Intertraining een Calamiteitentraining mogen organiseren voor 90 motorrijders. Niet zomaar motorrijders, de MOTARDS zetten zich geheel vrijwillig in voor het begeleiden van alle deelnemers tijdens de Alpe d’HuZes. Mega tof om in korte tijd, met een groep van vijftien vrijwilligers, alles op alles te zetten om deze dag zo goed mogelijk te laten verlopen en de motorrijders van de juiste kennis te voorzien. In maart mogen wij deze training weer verzorgen en daar kijk ik nu al naar uit!”

Ook aan de slag bij Intertraining? Bekijk hier de openstaande vacatures.