BHV

BHV Trainingen

Je bent op zoek naar een betrouwbare organisatie die BHV (herhalings)trainingen verzorgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze instructeurs zijn NIBHV gecertificeerd en zijn zeer ervaren; een perfecte combinatie tussen theorie en praktijk.

Doel

De BHV- herhalingstraining dient jaarlijks herhaald te worden in verband met het op peil houden van kennis en vaardigheden.
De deelnemers trainen het in de praktijk omgaan met:

  • Eerste Hulp, Reanimatie en AED 
  • Het blussen van branden in onze professioneel ingerichte brandoefenruimten met water, schuim en koolzuursneeuw
  • Het op de juiste wijze weten te communiceren en ontruimen

Lesmateriaal

Intertraining geeft haar eigen BHV lesboek uit, opgesteld volgens de richtlijnen van het NIBHV. Daarnaast is het nu ook mogelijk om de theorie van zowel de basis- als de herhalingstraining via e-learning te volgen en hoef je dus alleen de praktijk op locatie te doen.


BHV Escape Room

Wij zijn het eerste bedrijf dat BHV-trainingen geeft in een speciaal hiervoor ingerichte BHV-Escape Room. De Escape Room bestaat uit 4 kamertjes met daarin opdrachten gebaseerd op Eerste Hulp, Brand, Communicatie en Ontruimen. Door de vragen te beantwoorden krijgt men een getal waarmee men de ‘code’ kan kraken van de Escape Room. Een leerzame maar tevens ook geweldige manier om eens anders bezig te zijn met BHV.

Tijdsduur basistraining

Dag 1: Eerste Hulp, Reanimatie en AED
Dag 2: Brand, Ontruiming en Communicatie
Lestijden van 09.00 uur tot 16.00 uur. Een luxe lunch en gebruik koffie/thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Tijdsduur herhalingstraining

Dagdeel 1: Eerste Hulp, Reanimatie en AED
Dagdeel 2: Brand, Ontruiming en Communicatie
Lestijden van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. Een luxe lunch en gebruik koffie/thee zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Locatie

Intertraining beschikt over een modern en goed geoutilleerd opleidingscentrum te Nieuw Vennep in de gemeente Haarlemmermeer, waar alle mogelijkheden faciliteiten aanwezig zijn om in een prettige omgeving opleidingen te volgen.
Alle leslokalen beschikken over moderne (digitale) apparatuur. De inpandige brandoefenruimten zijn een uitdaging voor elke cursist. 


Certificering

Na het volgen van de BHV-herhalingstraining ontvangt men digitaal certificaat. Fysiek certificaat mogelijk tegen meerkosten.
Ook bestaat de mogelijkheid van het volgen van de BHV-herhalingstraining via E-learning. 

Intertraining is NIBHV-gecertificeerd en geeft al haar trainingen volgens de richtlijnen van het NIBHV. Intertraining geeft haar eigen certificaat uit. Op aanvraag is het mogelijk om een certificaat te ontvangen van het NIBHV.

Toevoeging

Men kan kiezen voor:

  • NIBHV 
  • CCV (code 95)
  • Accreditatiepunten KNGF, specifiek voor fysiotherapeuten

In overleg is maatwerk mogelijk.