Geachte relatie,

Naar aanleiding van de aangescherpte Coronamaatregelen per 29 september jl. kunnen wij ons voorstellen dat er vragen zijn over de doorgang van de BHV- en andere veiligheidstrainingen.

De gestelde maatregelen n.a.v. de recente persconferentie brengen geen verandering met zich mee voor de trainingen in onze branche. Het is zelfs van belang dat de bedrijfsprocessen veilig zijn én blijven. Gezien onze trainingen bijdragen aan deze veiligheid, vallen deze onder de uitzondering op het verplicht thuiswerken.
De al eerder getroffen veiligheidsmaatregelen binnen Intertraining waarborgen een veilige omgeving voor de cursisten om de trainingen te komen volgen. Ook bij training op locatie houden wij de richtlijnen van het RIVM strikt aan om een veilige training te garanderen. Het dringende advies vanuit de overheid om mondkapjes te dragen, voert Intertraining ook door bij de trainingen. De mondkapjes worden door Intertraining beschikbaar gesteld voor gebruik in de aangewezen algemene ruimten.

Indien u naar aanleiding van bovenstaand vragen heeft, stel ze dan gerust. Wij staan voor u klaar en ontvangen u graag bij Intertraining.

Met veilige groet,

Team Intertraining

Bekijk het Veiligheidsprotocol.